Редактор: e-mail: кадър bTVБългарската звезда в тениса от 80-те и 90-те Мануела Малеева

...
Редактор: e-mail: кадър bTVБългарската звезда в тениса от 80-те и 90-те Мануела Малеева
Коментари Харесай

Мануела Малеева за Пиронкова: Тя вече има най-ценното, няма какво да губи

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Българската звезда в тениса от 80-те и 90-те Мануела Малеева призна, че се е изненадала, като е схванала, че Цвети Пиронкова счита да се върне към тениса след раждането на детето си. „ Помислих си „ тя да не е луда “, разяснява Малеева в „ Лице в лице “ по bTV.

Малеева разяснява, че Пиронкова е посочила, че е упражнявала доста. За загубата от Сирина Уилямс сподели, че сигурно американката е имала физическо превъзходство, само че това надалеч не е всичко. Малеева напомни какви триумфи има Уилямс и изясни, че тя малко по-малко се е върнала в дуела след първия сет.

„ На този шампионат има извънредно доста стрес. Но също и огромна наслада след всяка победа “, разяснява Марлеева, която е играла два пъти полуфинал на US Open. Тя също пожела бъдещи триумфи на Пиронкова и съобщи, че тя към този момент има най-ценното в живота си, което е нейното дете и повече няма какво да губи, а и сигурно напрежението на корта към този момент не е толкоз огромно.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР